Welkom op de website van familie van den Brink

Vanuit de centraal gelegen thuishaven Nijkerkerveen wordt onze specialisatie uitgevoerd. Het ontdekken en trainen van jonge getalenteerde springpaarden. Deze springpaarden weten iedere keer weer hun weg naar een tevreden gepaste klant te vinden.

Zoals u op de foto's kunt zien is onze accomodatie efficient ingedeeld om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

De kwaliteit, eisen en precisie op onze stal liggen hoog, alleen zo kan een kwaliteitsvol paard uitgroeien tot een volwaardig springpaard.

Wij hopen dat u plezier aan onze website zal beleven en de informatie vindt waar u naar op zoek bent. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Sponsors

Zeer succesvol Outdoor Wierden 2019

10/06/2019

Dennis van den Brink was bijzonder succesvol op Outdoor Wierden 2019. Hij miste op het nippertje de zege in de 1.45m Grote Prijs. Frasier (v. Carambole) was de snelste in de barrage.

Lees verder

Nieuw succesvol duo: Baronescha en Cian O'Connor

23/05/2019

De ruiterwissel voor Baronescha van Nicola Pohl naar Cian O'Connor heeft alvast een 4e en 5e prijs in een rankingrubriek opgeleverd. Baronescha, in 2018 verkocht, springt subliem met de Ierse ruiter.

Lees verder

Waanzinnige start op Jumping Schröder Tubbergen

23/05/2019

Dennis van den Brink heeft een voortreffelijke start op Jumping Schröder Tubbergen. Met de geweldig springende El Greco en Aonia Domain werd hij op de openingsdag eerste en tweede.

Lees verder