Welkom op de website van familie van den Brink

Vanuit de centraal gelegen thuishaven Nijkerkerveen wordt onze specialisatie uitgevoerd. Het ontdekken en trainen van jonge getalenteerde springpaarden. Deze springpaarden weten iedere keer weer hun weg naar een tevreden gepaste klant te vinden.

Zoals u op de foto's kunt zien is onze accomodatie efficient ingedeeld om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

De kwaliteit, eisen en precisie op onze stal liggen hoog, alleen zo kan een kwaliteitsvol paard uitgroeien tot een volwaardig springpaard.

Wij hopen dat u plezier aan onze website zal beleven en de informatie vindt waar u naar op zoek bent. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Sponsors

Aonia Domain 3e en Frasier 5e op Indoor Drachten

18/01/2018

De tweede week van Indoor Drachten is voor Dennis van den Brink goed begonnen. Hij werd derde met Aonia Domein in het 1.30m GMB Prijs en vijfde met Frasier in het 1.35m.

Lees verder

Doreusa 4e en Baronescha 5e in Grote Prijzen

14/01/2018

Met twee fantastische foutloze omlopen in de CSI2* Grote Prijzen van Indoor Drachten en CSI Opglabbeek zijn Dennis van den Brink op Doreusa en Stefanie van den Brink op Baronescha 4e en 5e geworden.

Lees verder

Onze Sale of the Rising Stars veilingpaarden al gezien?

23/12/2017

De video's van de veilingpaarden die op zaterdag 20 januari 2018 geveild worden op Indoor Drachten staan online.

Lees verder