Welkom op de website van familie van den Brink

Vanuit de centraal gelegen thuishaven Nijkerkerveen wordt onze specialisatie uitgevoerd. Het ontdekken en trainen van jonge getalenteerde springpaarden. Deze springpaarden weten iedere keer weer hun weg naar een tevreden gepaste klant te vinden.

Zoals u op de foto's kunt zien is onze accomodatie efficient ingedeeld om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

De kwaliteit, eisen en precisie op onze stal liggen hoog, alleen zo kan een kwaliteitsvol paard uitgroeien tot een volwaardig springpaard.

Wij hopen dat u plezier aan onze website zal beleven en de informatie vindt waar u naar op zoek bent. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Sponsors

Jumping Tolboom: El Greco wint 1.40m Grote Prijs

06/05/2019

Dennis van den Brink en El Greco (v. Diarado) hebben afgelopen weekend de 1.40m Grote Prijs van Jumping Tolboom gewonnen.

Lees verder

Dennis sluit Oliva grandioos af

31/03/2019

De Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova is door Dennis van den Brink op schitterende wijze afgesloten. Op de laatste zondag van de meerweekse tour onder de Spaanse zon werd hij 1e en 2e.

Lees verder

Zeges in Oliva voor Dennis van den Brink

27/03/2019

Dennis van den Brink en de paarden van Brink Stables zijn in vorm op het meerweekse internationale concours in Oliva, Spanje. Vandaag won Dennis het 1.30m en de finale voor zevenjarigen.

Lees verder