Welkom op de website van familie van den Brink

Vanuit de centraal gelegen thuishaven Nijkerkerveen wordt onze specialisatie uitgevoerd. Het ontdekken en trainen van jonge getalenteerde springpaarden. Deze springpaarden weten iedere keer weer hun weg naar een tevreden gepaste klant te vinden.

Zoals u op de foto's kunt zien is onze accomodatie efficient ingedeeld om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

De kwaliteit, eisen en precisie op onze stal liggen hoog, alleen zo kan een kwaliteitsvol paard uitgroeien tot een volwaardig springpaard.

Wij hopen dat u plezier aan onze website zal beleven en de informatie vindt waar u naar op zoek bent. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Sponsors

Opglabbeek: Glenn Moray en Aonia Domain 2e in jonge-paardenfinales

23/04/2017

Succes voor Stal van den Brink tijdens CSI Opglabbeek. Dennis van den Brink won vandaag de 2e prijs in de finale voor zevenjarigen met Aonia Domain (v. Mylord Carthago).

Lees verder

3e en 5e prijs op CSI Lier voor Floyd

17/02/2017

Vermont-zoon Floyd is gisteren en vandaag respectievelijk vijfde en derde geworden met Dennis van den Brink op CSI Lier.

Lees verder

Zoon van Royal Queen opvallend in vrijspringen

16/02/2017

Afgelopen dagen mochten de jonge paarden vrijspringen op Stal van den Brink en dat deden ze fantastisch! Daaronder deze tweejarige hengst uit de bekende merrie Royal Queen.

Lees verder