Welkom op de website van familie van den Brink

Vanuit de centraal gelegen thuishaven Nijkerkerveen wordt onze specialisatie uitgevoerd. Het ontdekken en trainen van jonge getalenteerde springpaarden. Deze springpaarden weten iedere keer weer hun weg naar een tevreden gepaste klant te vinden.

Zoals u op de foto's kunt zien is onze accomodatie efficient ingedeeld om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

De kwaliteit, eisen en precisie op onze stal liggen hoog, alleen zo kan een kwaliteitsvol paard uitgroeien tot een volwaardig springpaard.

Wij hopen dat u plezier aan onze website zal beleven en de informatie vindt waar u naar op zoek bent. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Sponsors

Doreusa 9e in 1.45m Grand Prix

21/05/2017

Dennis van den Brink en Doreusa hebben vanmiddag hun visitekaartje afgegeven in de 1.45m Grote Prijs van Jumping Schröder Tubbergen. Ze sprongen dubbel foutloos naar de 9e prijs.

Lees verder

Ace foutloos in FEI Nations Cup en 3e in GP

07/05/2017

De 12-jarige Ace (Berlin x Irco Polo), in maart 2016 verkocht aan de Amerikaanse Alison Robitaille-Firestone, sprong zeer succesvol in Coapexpan, Mexico.

Lees verder

Opglabbeek: Glenn Moray en Aonia Domain 2e in jonge-paardenfinales

23/04/2017

Succes voor Stal van den Brink tijdens CSI Opglabbeek. Dennis van den Brink won vandaag de 2e prijs in de finale voor zevenjarigen met Aonia Domain (v. Mylord Carthago).

Lees verder