Welkom op de website van familie van den Brink

Vanuit de centraal gelegen thuishaven Nijkerkerveen wordt onze specialisatie uitgevoerd. Het ontdekken en trainen van jonge getalenteerde springpaarden. Deze springpaarden weten iedere keer weer hun weg naar een tevreden gepaste klant te vinden.

Zoals u op de foto's kunt zien is onze accomodatie efficient ingedeeld om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

De kwaliteit, eisen en precisie op onze stal liggen hoog, alleen zo kan een kwaliteitsvol paard uitgroeien tot een volwaardig springpaard.

Wij hopen dat u plezier aan onze website zal beleven en de informatie vindt waar u naar op zoek bent. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Sponsors

Baronescha wint 1.50m in Opglabbeek

11/11/2017

Stefanie van den Brink hebben vrijdag 10 november de Longines 1.50m rankingproef gewonnen op CSI3* Opglabbeek op het Sentower Park. Een fantastisch resultaat.

Lees verder

Domino van de Valhoeve naar Conor Swail

11/11/2017

Het springpaard Domino van de Valhoeve, twee jaar geleden verkocht door Stal van de Brink, is door eigenaresse Emma Augier De Moussac verkocht. De nieuwe ruiter is Conor Swail.

Lees verder

Haranka wint youngster final in Oliva

08/11/2017

Tijdens de Autumn MET 2017 in Oliva heeft Haranka de afsluitende finale voor vijfjarige springpaarden gewonnen. Haranka, een dochter van Captain Cooper, is verkocht door Stal van den Brink.

Lees verder