Welkom op de website van familie van den Brink

Vanuit de centraal gelegen thuishaven Nijkerkerveen wordt onze specialisatie uitgevoerd. Het ontdekken en trainen van jonge getalenteerde springpaarden. Deze springpaarden weten iedere keer weer hun weg naar een tevreden gepaste klant te vinden.

Zoals u op de foto's kunt zien is onze accomodatie efficient ingedeeld om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

De kwaliteit, eisen en precisie op onze stal liggen hoog, alleen zo kan een kwaliteitsvol paard uitgroeien tot een volwaardig springpaard.

Wij hopen dat u plezier aan onze website zal beleven en de informatie vindt waar u naar op zoek bent. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Sponsors

Tien sterren op Sale of the Rising Stars

30/09/2018

De Sale of the Rising Stars, van Indoor Drachten verhuist naar Jumping Zwolle, veilt op vrijdagavond 19 oktober tien vier- en vijfjarige springpaarden.

Lees verder

Gringo R excelleert onder Boy-Adrian van Gelderen

02/09/2018

Wat een geweldige hengst is Gringo R (Catoki) en wat een geweldige match is hij met zijn ruiter Boy-adrian van Gelderen die hem in 2017 op de SOTRS kocht. Ze zijn ongelooflijk succesvol op...

Lees verder

Kallas goedgekeurd door KWPN

26/05/2018

De als veulen aangekochte Kallas (Dallas VDL x Quality Time TN x Padinus) is sinds vandaag beschikbaar voor de fokkerij. De driejarige hengst van Teus van den Brink is goedgekeurd door het KWPN.

Lees verder