Welkom op de website van familie van den Brink

Vanuit de centraal gelegen thuishaven Nijkerkerveen wordt onze specialisatie uitgevoerd. Het ontdekken en trainen van jonge getalenteerde springpaarden. Deze springpaarden weten iedere keer weer hun weg naar een tevreden gepaste klant te vinden.

Zoals u op de foto's kunt zien is onze accomodatie efficient ingedeeld om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

De kwaliteit, eisen en precisie op onze stal liggen hoog, alleen zo kan een kwaliteitsvol paard uitgroeien tot een volwaardig springpaard.

Wij hopen dat u plezier aan onze website zal beleven en de informatie vindt waar u naar op zoek bent. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Sponsors

Teus van den Brink: “Kallas verdient op alle fronten een kans in de fokkerij”

24/03/2021

Springpaardenhandelaar en africhter Teus van den Brink houdt zich niet bezig met hengstenhouderij, maar toch stelt hij sinds een paar jaar de KWPN-hengst Kallas ter dekking. “Puur om...

Lees verder

Frasier tweede in GP De Wolden

28/07/2019

Ook Frasier (Carambole) heeft zijn topvorm bewezen op CSI2* De Wolden. Hij werd vanmiddag tweede in de Grote Prijs met Dennis van den Brink.

Lees verder

Dennis 1, 2 en 3 op CH De Wolden

27/07/2019

Dennis van den Brink heeft een ongelooflijk succesvolle dag achter de rug op het internationaal concours CH De Wolden.

Lees verder