3 zeges voor onze paarden op Indoor Wierden

07-11-2017

Indoor Wierden 2017 was een onvergetelijk concours voor Stal van den Brink. Drie paarden wonnen een rubriek, waarvan Diabolo de Puissance over 2.10m met Mark van den Top. Van de zomer wonnen zo ook al de Puissance op CSI Ommen!

De nummer drie van de Puissance, Quote Zavaan, is ook een bekende want deze is ook nog in eigendom geweest van Teus van den Brink en gereden door Dennis van den Brink. Met Dennis sprong hij zijn eerste Puissance tijdens het Gouden Ei in Barneveld. Quote Zavaan sprong zijn eerste 1.60m parcoursen in de Emiraten, waarna hij met Denis Lynch op het hoogste niveau uitkwam en nu voor België uitkomt met Charlotte Philippe.

Frasier
Dennis van den Brink won zaterdagochtend het internationaal 1.35m met Frasier (v. Carambole), die een paar jaar geleden geveild is via Sale of the Rising Stars en dit jaar weer terugkeerde naar Nijkerk.

Formidable
Spectaculair was ook de zege in de 1.40m Medium Tour finale van Formidable (v. Carambole), die zich onder mede-eigenaar Willem Greve fantastisch liet zien. 

“Als je maar op een goed paard zit he?”, complimenteert Greve de merrie waarmee hij op het WK jonge springpaarden in 2015 brons won en in 2016 vierde werd. “Het is een modern springpaard. Heel lichtvoetig. Net een volbloed. Nu de parcoursen hoger worden, wordt het alleen maar makkelijker. Echt een compleet Grand Prix-paard voor de toekomst. Heel intelligent en met heel veel overzicht. Die fluit volgend jaar als ze acht is over de dikste proeven.”Foto's

Gekoppelde paarden
Frasier
Formidable
Diabolo